ВАШИНГТОН (АП) — Когато Ники Хейли каза, че ще се

...
ВАШИНГТОН (АП) — Когато Ники Хейли каза, че ще се
Коментари Харесай

Ники Хейли обяви, че прекратява президентската си кампания. Какво означава това?

ВАШИНГТОН (АП) — Когато Ники Хейли сподели, че ще се отдръпна от президентската конкуренция през 2024 година след неудовлетворителното си показване в Супер вторник, тя го направи, употребявайки фраза, която би изглеждала в несъгласие с окончателността от известието й.

Бившият губернатор на Южна Каролина и някогашен дипломат на Организация на обединените нации сподели, че стопира акцията си. Без край, без привършване, без преустановяване — прекъсване.

„ Изпълнена съм с признателност за изливането на поддръжка, която получихме от цялата ни велика страна “, сподели тя. „ Но настъпи моментът да приключа акцията си. “

Хейли надали е първият претендент, посягал за мандата. Има редица аргументи претендентите да го вършат. И един от огромните има доста общо с парите.

Съгласно федералния избирателен закон, претендент, който е подал поръчка да се кандидатира за служба, механически остава подобен до след изборите. Но като декларира, че „ прекратява “ акция, претендентът алармира на донорите – както на своите лоялни поддръжници, по този начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР