ВАШИНГТОН (АП) — Камарата на републиканците заплашиха да обвинят главния

...
ВАШИНГТОН (АП) — Камарата на републиканците заплашиха да обвинят главния
Коментари Харесай

Републиканците заплашват да обвинят главния прокурор Гарланд в неуважение заради случая с документите на Байдън

ВАШИНГТОН (АП) — Камарата на републиканците заплашиха да обвинят основния прокурор Мерик Гарланд в пренебрежение към Конгреса, в случай че не съобщи нередактирани материали, свързани със специфичния прокурор следствие на работата на президента Джо Байдън с класифицирани документи.

В писмо от понеделник — получено от Асошиейтед прес — представителите Джеймс Комър и Джим Джордан желаеха Гарланд да извърши призовката, изпратена от двамата републикански ръководители предишния месец като част от новото им следствие на специфичния прокурор Робърт Хър решение да не се повдига обвиняване на президента.

Комър, ръководител на Надзорната комисия, и Джордан, ръководител на Правната комисия, подредиха на Министерството на правораздаването да съобщи нередактираното аудио и преписи от часовите изявленията на Хър с Байдън и неговия писател-призрак до 8 април.

„ Ако не го извършите, комисиите ще обмислят предприемане на спомагателни дейности, като да вземем за пример позоваване на пренебрежение към процедурите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР