ВАШИНГТОН (АП) — Камарата на представителите се готви на рядка

...
ВАШИНГТОН (АП) — Камарата на представителите се готви на рядка
Коментари Харесай

Камарата на представителите на ръба да одобри помощ за Украйна и Израел след месеци на борба

ВАШИНГТОН (АП) — Камарата на представителите се готви на рядка сесия в събота да утвърди 95 милиарда $ задгранична помощ за Украйна, Израел и други съдружници на Съединени американски щати, Демократи и републиканци се сплотяват зад законодателството след изтощителна многомесечна борба за възобновена американска поддръжка за отбиване на нашествието на Русия в Украйна.

Републиканският ръководител на Камарата на представителите Майк Джонсън – поставяйки работата си на карта – разчита на поддръжката на демократите тази седмица, с цел да провежда серия от гласувания на три законопроекта за помощ, както и четвърти, който съдържа няколко други оферти за външна политика. Ако гласуването е сполучливо, пакетът ще отиде в Сената, където прекосяването през идващите дни е съвсем обезпечено. Президентът Джо Байдън даде обещание да го подпише неотложно.

Преминаването през Камарата на представителите би премахнало най-голямото затруднение пред настояването за финансиране на Байдън, направено за първи път през октомври,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР