ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън в сряда нападна републиканските следователи,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън в сряда нападна републиканските следователи,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън настоява, че ще свидетелства публично само пред комисия на Конгреса

ВАШИНГТОН (АП) — Хънтър Байдън в сряда атакува републиканските следователи, които ровят в бизнес покупко-продажбите му, настоявайки, че ще свидетелства единствено отвън Капитолия пред комисия на Конгреса обществено.

Синът на президента демократ отхвърли призовка с искане за свидетелски показания при закрити порти, като сподели, че може да бъде манипулирана. Конгресменът Джеймс Комер от Кентъки, ръководителят на Комитета за контрол на Камарата на представителите, сподели, че републиканците чакат „ цялостно съдействие “ с настояванията. Беше планувано за сряда.

„ От какво се опасяват? Тук съм, подготвен съм “, сподели Хънтър Байдън пред Капитолия. Той сподели, че му е препоръчан избор да се яви за показания или чувания в комисията. „ Е, аз избрах. Тук съм, с цел да потвърждавам на обществено чуване през днешния ден, с цел да отговоря на всички законни въпроси на комисията. “

Републиканците не престават следствие за импийчмънт, с цел да обвържат президента Джо Байдън с бизнес покупко-продажбите на сина му Хънтър.

Досега не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР