ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън е засегнат от нови наказателни

...
ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън е засегнат от нови наказателни
Коментари Харесай

Данъчните обвинения в случая с Хънтър Байдън се повдигат рядко, но може да имат дълбок политически отзвук

ВАШИНГТОН (AP) — Хънтър Байдън е обиден от нови наказателни обвинявания в Калифорния, обвиняващи го в обмисляне, с цел да избегне заплащането на налозите си, до момента в който харчи обилно за всичко - от първокласни хотели до конвой до екзотични коли.

Синът на президента също е изправен пред обособени обвинявания за огнестрелно оръжие в Делауеър, което усилва опцията той да бъде изправен пред съда по два разнообразни случая, до момента в който татко му, президентът Джо Байдън, води акция за преизбиране.

Някои от обвиняванията в обвинителния акт от 56 страници значително наблюдават това, което е било излъчено преди този момент за живота на Хънтър Байдън, когато е бил в агоните на пристрастяването към опиати, само че мръсните нови детайлности за персоналните му разноски и хипотетичните проекти за избягването на данъчни заплащания може да добави към политическите затруднения за татко му. Джо Байдън наподобява евентуално ще се изправи пред близка президентска конкуренция, където Доналд Тръмп е водещият кандидат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР