ВАШИНГТОН (AP) — Главният адвокат на президента Джо Байдън в

...
ВАШИНГТОН (AP) — Главният адвокат на президента Джо Байдън в
Коментари Харесай

Белият дом насърчава републиканската партия в Камарата да „продължи“ от усилията за импийчмънт на Байдън

ВАШИНГТОН (AP) — Главният юрист на президента Джо Байдън в Белия дом предизвиква ръководителя на Камарата Майк Джонсън да приключи напъните на неговата камара за импийчмънт на президента поради недоказани изказвания че Байдън се е облагодетелствал от бизнес връзките на сина си и брат си.

Адвокатът на Белия дом Ед Сискъл написа в петъчно писмо до Джонсън, че показанията и записите, предадени на надзорната и правосъдната комисии на Камарата на представителите, не са съумели да открият никакви нарушавания и че даже републиканските очевидци са излели студена вода върху импийчмънта изпитание. Това идва месец откакто федералните прокурори упрекнаха някогашен осведомител на ФБР, който беше източникът на някои от най-експлозивните обвинявания, в неистина за Байдън и неразкрити контакти с съветското разузнаване.

„ Очевидно е време да продължим напред, господин Говорител “, написа Сискъл. „ Това импийчмънт завърши. Има прекалено много значима работа за извършване, с цел да може американският народ да продължи да г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР