ВАШИНГТОН (AP) — Епилогът на кратката и бурна кариера на

...
ВАШИНГТОН (AP) — Епилогът на кратката и бурна кариера на
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в надпреварата за заместник на Джордж Сантос

ВАШИНГТОН (AP) — Епилогът на късата и бурна кариера на републиканеца Джордж Сантос в Конгреса ще бъде написан във вторник, когато гласоподавателите в третия конгресен регион на Ню Йорк решат който ще довърши оставащите 11 месеца от незавършения си мандат.

През декември Сантос стана едвам шестият представител на Съединени американски щати, изпъден от камарата от сътрудниците си след фрапантен отчет от комисията по нравственос на Камарата на представителите, избран за „ изумителен доказателства “, че той е нарушил закона неведнъж и е употребявал офиса си за персонално обогатяване.

За да го заменят се борят някогашният представител на Съединени американски щати Том Суози, претендентът на Демократическата партия, и законодателят от окръг Насау Мази Пилип, номиниран както за Републиканската, по този начин и за Консервативната партия.

Суози представляваше версия на този регион на Лонг Айлънд в Конгреса в продължение на шест години, само че се отхвърли от мястото след несполучлива кандидатура за губернатор през 2022 година Той е заемал други изборни длъжности в Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР