ВАШИНГТОН (АП) — Двама политически консултанти с добри връзки предоставиха

...
ВАШИНГТОН (АП) — Двама политически консултанти с добри връзки предоставиха
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието обвинява 2 политически агенти в укриване на чуждестранно лобиране по време на администрацията на Тръмп

ВАШИНГТОН (АП) — Двама политически консултанти с положителни връзки предоставиха погрешна информация за лобистка работа от името на богата страна от Персийския залив по време на администрацията на Тръмп, съгласно правосъдните записи на Министерството на правораздаването, разпечатани във вторник.

Обвинителни документи, подадени във федералния съд във Вашингтон, настояват, че Бари П. Бенет, консултант на президентската акция на Доналд Тръмп през 2016 година, е оглавил загадка и доходоносна лобистка акция, ориентирана към прогрес ползите на непозната страна, в това число посредством оклеветяване на конкурентна нация.

Страната, за която е осъществена работата, не е посочена в документите, само че дава отговор на описанието на Катар, който през 2017 година заплати на компанията на Бенет $2,1 милиона за лобистка активност и беше разпознат в призовка от Министерството на правораздаването от 2020 година, която беше получена по-рано от Асошиейтед прес и която искаше записи, свързани с задграничното лобиране на Бенет.

Федералните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР