ВАШИНГТОН (АП) — Двама американски тюлени са в неизвестност след

...
ВАШИНГТОН (АП) — Двама американски тюлени са в неизвестност след
Коментари Харесай

Двама военноморски тюлени са в неизвестност след мисия в четвъртък вечерта край бреговете на Сомалия

ВАШИНГТОН (АП) — Двама американски тюлени са в неопределеност след осъществяване на нощна задача за качване на борда в четвъртък край крайбрежията на Сомалия, съгласно трима американски чиновници.

Тюлените бяха на задача за блокиране, катерейки се на транспортен съд, когато единият беше съборен от високи талази. Според техния протокол, когато един SEAL бъде изпреварен, идващият скача след него.

И двата SEAL към момента липсват. В ход е задача за търсене и избавяне и водите в Аденския залив, където са работили, са топли, споделиха двама от американските чиновници.

Американският флот е провеждал постоянни задачи за блокиране, където са прихванаха оръжия на кораби, пътуващи за Йемен, следен от Хусите.

Мисията не беше обвързвана с интервенция Prosperity Guardian, настоящата американска и интернационална задача за обезпечаване на отбрана на търговски кораби в Червено море, или ответната удари, които Съединените щати и Обединеното кралство са направили в Йемен през последните два дни, сподели служителят в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР