ВАШИНГТОН (AP) — Докато Салваторе Логранде се бореше с рака

...
ВАШИНГТОН (AP) — Докато Салваторе Логранде се бореше с рака
Коментари Харесай

Държавните офиси на Medicaid са насочени към домовете на починали хора, за да възстановят разходите им за здравеопазване

ВАШИНГТОН (AP) — Докато Салваторе Логранде се бореше с рака и цялата болежка, която идваше с него, дъщерите му дадоха обещание да го държат в белия скатен покрив къща, която е работил толкоз настойчиво, с цел да купи преди всички тези десетилетия.

И по този начин, Санди Логранд счита, че е неточност, когато една година след гибелта на татко й Масачузетс й таксува 177 000 $ за разноските на татко й по Medicaid и заплаши да съди за дома му, в случай че тя не заплати бързо.

„ Домът беше всичко “, сподели на татко си ЛоГранде, 57.

Но сметката и съпътстващата я опасност не бяха неточност.

По-скоро това беше част от обикновен развой, който федералното държавно управление изисква от всеки щат: да се възстановят пари от активите на умряли хора, които в последните си години са разчитали на Medicaid, финансираната от данъкоплатците здравна застраховка за най-бедните американци.

Домът на обещано лице нормално е освободен от квалифициране за Medicaid. Но той предстои на процеса на възобновяване на имуществото з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР