ВАШИНГТОН (АП) — Джил Байдън събра гласоподавателите на ЛГБТК за

...
ВАШИНГТОН (АП) — Джил Байдън събра гласоподавателите на ЛГБТК за
Коментари Харесай

Джил Байдън нарича Тръмп „побойник“, който е „опасен“ за ЛГБТК хората

ВАШИНГТОН (АП) — Джил Байдън събра гласоподавателите на ЛГБТК за акцията за преизбиране на президента Джо Байдън в петък, наричайки евентуалния противник Доналд Тръмп „ хулиган “, който е „ рисков “ за тяхната общественост и приканва членовете му да се „ бият пъклен “, с цел да попречат на републиканката да победи брачна половинка й през ноември.

Тя сподели, че външни сили работят, с цел да анулират „ сложното “ на общността -спечелени облаги “, като лишават права и свободи, а страните одобряват закони, „ ориентирани към тази общественост “. Тя насърчи членовете да прекарат всеки ден до изборите на 5 ноември в работа, с цел да получат поддръжка за претендента на Байдън и вицепрезидента Камала Харис от Демократическата партия.

Гласоподавателите в тази демографска група поддържаха преобладаващо Байдън през 2020 година Президентът, който се бори с невисок рейтинг на публично утвърждение, както и с понижаване на поддръжката измежду други основни групи, които го поддържаха през 2020 година, се нуждае от поддръжката на LGBTQ общността....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР