ВАШИНГТОН (AP) — Членовете на делегацията на Конгреса на Мериленд

...
ВАШИНГТОН (AP) — Членовете на делегацията на Конгреса на Мериленд
Коментари Харесай

Законодателите на Мериленд казват, че предстоящият законопроект ще изясни, че федералните плащат изцяло за подмяната на Балтиморския мост

ВАШИНГТОН (AP) — Членовете на делегацията на Конгреса на Мериленд оповестиха във вторник, че скоро ще внесат законопроект, който ще обясни, че федералното държавно управление ще покрие напълно разноски за възобновяване на рухналия мост Франсис Скот Кий в Балтимор.

Федералното държавно управление нормално поема 90% от раздела, а щатът 10% при замяна на мостове, само че са настъпили изключения в сходни незабавни случаи, сподели сенатор Бен Кардин, D-Md., откакто законодателите участваха на брифинг при закрити врата по отношение на напъните за разчистване. Законодателството също ще обясни, че всички пари, възобновени от трети страни, ще бъдат употребявани за възобновяване на федералните данъкоплатци.

„ Основният въпрос сега е приемането на законодателство, което да обясни, че това е 100% федерална отговорност “, Кардин сподели.

Длъжностни лица споделиха, че не е ясно какъв брой пари ще бъдат нужни за замяна на моста, който се срути предишния месец, откакто беше ударен от товарен транспортен съд. Според някои...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР