ВАШИНГТОН (АП) — Четири лодки на американската армия, натоварени с

...
ВАШИНГТОН (АП) — Четири лодки на американската армия, натоварени с
Коментари Харесай

Лодки на американската армия се отправят на мисия за изграждане на плаващ кей край брега на Газа за доставки на храна

ВАШИНГТОН (АП) — Четири лодки на американската войска, натоварени с тонове съоръжение и стоманени сегменти от пристан, напуснаха Вирджиния във вторник, насочвайки се към Газа като част от напъните на Съединени американски щати да разширят доставката на храна и други доставки на гладуващи палестинци, до момента в който войната на Израел против Хамас продължава.

Корабите се изтеглиха от доковете в взаимната база Лангли-Юстис и се насочиха надолу по река Джеймс към Атлантическия океан за това, което може да бъде едномесечно пътешестване до Средиземно море. Там, на към момента необявено място по продължение на брега на Газа, те ще построят и ще стартират да ръководят плаващ док, с цел да получат помощта.

Откакто бойци на Хамас нападнаха Израел на 7 октомври, израелската войска атакува територията, убивайки повече от 30 000 палестинци, съгласно Министерството на здравеопазването в Газа, и създавайки филантропична злополука. Организация на обединените нации споделя, че съвсем всички от 2,3-милионното население на Газа се борят да намерят храна. Но доставянето н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР