ВАШИНГТОН (AP) — Често идва момент в съвременните президентски кампании,

...
ВАШИНГТОН (AP) — Често идва момент в съвременните президентски кампании,
Коментари Харесай

Защо AP не използва „предполагаем кандидат“, за да опише водещи кандидати за президент

ВАШИНГТОН (AP) — Често идва миг в актуалните президентски акции, когато последната драма е източена от битката за партийна номинация и коронясването на възможния знаменосец наподобява като предупреден край. Но към момента не сме стигнали.

Демократът Джо Байдън и републиканецът Доналд Тръмп са любимците за номинациите на съответните партии за президент. Въпреки че може да започнете да ги наричате „ хипотетични номинирани “ на техните партии, Асошиейтед прес употребява този термин единствено откакто даден претендент е събрал нужния брой делегати, с цел да завоюва болшинството от гласовете на националните партийни конгреси това лято.

Тази точка няма да пристигна, до момента в който повече щати не гласоподават. И за републиканците, и за демократите най-рано това може да се случи през март.

Кандидатът за президент не става публично претендент на Републиканската или Демократическата партия, до момента в който не завоюва гласуването на конгреса. Но не постоянно е било по този начин. Преди десетилетия претендентите з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР