ВАШИНГТОН (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп ще прекара съботната

...
ВАШИНГТОН (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп ще прекара съботната
Коментари Харесай

Една атака, две интерпретации: и Байдън, и Тръмп превръщат бунта от 6 януари в вик на политическо обединение

ВАШИНГТОН (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп ще прекара съботната трета годишнина от въстанието на 6 януари в акцията в Айова, провеждайки два митинга в опит да си върне Белия дом.

Това се чака да стане ден откакто президентът Джо Байдън посети място покрай Вали Фордж, Пенсилвания, където Джордж Вашингтон и борещата се Континентална войска претърпяха тежка зима по време на Американската гражданска война. Неговите съветници споделят, че прекъсването в сериозно положение на съмнение ще подчертае ролята на Тръмп в протеста в Капитолия и ще бъде късмет за него да изложи залозите на тазгодишните избори.

Тъй като Байдън и Тръмп в този момент се насочват към евентуален реванш през 2020 година, и двамата приказват за едно и също събитие по доста разнообразни способи и оферират рамка, която считат, че им дава преимущество. Разказите за дуелите отразяват по какъв начин една офанзива, която наруши узаконяването на изборите, от ден на ден се преглежда по друг метод по партийна линия – и по какъв начин Тръмп се е обзаложил, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР