ВАШИНГТОН (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп се надява, че

...
ВАШИНГТОН (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп се надява, че
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в първичните избори за президент и щат в Мисисипи

ВАШИНГТОН (АП) — Бившият президент Доналд Тръмп се надява, че републиканските гласоподаватели в Мисисипи и три други щата ще го избутат на върха във вторник вечерта опитът му да завоюва президентската номинация на партията си за трети подред избори.

По-надолу в бюлетината са няколко първоначални избори за Сената и Камарата на представителите на Съединени американски щати. Сегашният републиканец Роджър Уикър се бори за четвърти цялостен мандат в Сената и е любимец за продобиване на първичните избори против двама съперници. Първичните избори на републиканците също са в бюлетината във 2-ри и 4-ти конгресен окръг, до момента в който първичните избори на демократите са в бюлетината в 1-ви конгресен окръг.

Тръмп завоюва стотици делегати в Супер вторник, което го избута покрай става хипотетичен претендент, само че той ще се нуждае от по-голямата част от заложените 161 делегати в Мисисипи, Джорджия, Хавай и Вашингтон, с цел да подписа договорката. Бившата посланичка на Организация на обединените нации Ники Хейли отпадна от конкуренцията тази седмица и към този момент не се с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР