ВАШИНГТОН (АП) — Бивш служител на изборите в Джорджия, съдещ

...
ВАШИНГТОН (АП) — Бивш служител на изборите в Джорджия, съдещ
Коментари Харесай

Служителка на изборите в Джорджия разплакана описва бягството от дома си след фалшивите твърдения на Джулиани за измама

ВАШИНГТОН (АП) — Бивш чиновник на изборите в Джорджия, съдещ Руди Джулиани за подправени изказвания, които той е популяризирал за нея и щерка й през 2020 година, плаче на свидетелската пейка в сряда, както тя разказа по какъв начин е избягала от вкъщи си, откакто е претърпяла расистки закани и непознати, блъскащи на вратата й.

Онлайн бутикът на Руби Фрийман беше залят със заплашителни известия, в това число няколко, в които се загатваше линчуване, откакто Джулиани разгласява в Туитър видеоклип на нейното преброяване на гласове като краткотраен чиновник по изборите, до момента в който той прокарваше неоснователните изказвания на Доналд Тръмп за машинация, сподели Фрийман пред правосъдните заседатели. 64-годишната Фрийман сподели, че е трябвало да напусне дома си през януари 2021 година, откакто хората пристигнали с мегафони и ФБР й споделило, че не е в сигурност.

„ Приех го по този начин, като че ли ще ме обесят с въжетата си на моята улица “, свидетелства Фрийман за заканите на третия ден от процеса във федералния съд във Вашингтон. Тя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР