ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом казва, че подготвя допълнителни големи

...
ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом казва, че подготвя допълнителни големи
Коментари Харесай

Белият дом обещава „големи санкции“ на Русия в отговор на смъртта на Алексей Навални

ВАШИНГТОН (АП) — Белият дом споделя, че приготвя спомагателни „ огромни наказания “ на Русия в отговор на гибелта на опозиционния водач Алексей Навални в Арктическа наказателна колония.

Говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби сподели във вторник, че новият пакет ще бъде показан този петък. Той отхвърли да даде детайлности за новите дейности, базирайки се на политиката на държавното управление на Съединени американски щати, или да показа по какъв начин те ще разширят към този момент строгите наказания, които Съединени американски щати и техните съдружници постановиха на Русия като възмездие за нейната инвазия в Украйна.

Кърби сподели единствено че глобите, които ще съвпаднат с двегодишнината от съветската инвазия, ще бъдат „ особено допълнени с спомагателни наказания във връзка с гибелта на господин Навални “.

Кърби сподели, че Съединени американски щати не са открили по какъв начин Навални е починал, само че настоя, че крайната отговорност е на съветския президент Владимир Путин.

„ Независимо от научния отговор, Путин е виновен за това ”, сподели той пред кореспонденти.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР