ВАШИНГТОН (АП) — Апелативен съд отказа на служителя на Белия

...
ВАШИНГТОН (АП) — Апелативен съд отказа на служителя на Белия
Коментари Харесай

Бивш служител на Белия дом на Тръмп, осъден за неуважение, трябва да се яви в затвора, смята апелативният съд

ВАШИНГТОН (АП) — Апелативен съд отхвърли на служителя на Белия дом на Тръмп Питър Наваро да отсрочи присъдата си в пандиза за пренебрежение към Конгресът взима такси в четвъртък.

На Наваро е подредено да се яви във федерален затвор до 19 март. Той твърди, че би трябвало да остане на независимост, до момента в който апелира присъдата си за отвод да сътрудничи на следствието на Конгреса за нападението на 6 януари 2021 година Капитолия на Съединени американски щати.

Но състав от трима съдии на федералния апелативен съд във Вашингтон, окръг Колумбия, не се съгласи, намирайки, че обжалването му няма възможност да анулира присъдата му. Неговите юристи не върнаха неотложно известия с искане за коментар, само че по-рано показаха, че той ще апелира пред Върховния съд.

Наваро беше вторият асистент на Тръмп, наказан по обвинявания в пренебрежение към Конгреса. Бившият консултант на Белия дом Стив Банън преди този момент получи четиримесечна присъда, само че различен арбитър му разреши да остане на независимост в очакване на обжалване.

Наваро беше призна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР