ВАШИНГТОН (АП) — Американски и израелски официални лица ще проведат

...
ВАШИНГТОН (АП) — Американски и израелски официални лица ще проведат
Коментари Харесай

Американски и израелски официални лица ще проведат виртуални разговори по спора си относно военната операция в Рафах

ВАШИНГТОН (АП) — Американски и израелски публични лица ще проведат виртуални диалози в понеделник, с цел да обсъдят евентуалното разширение на войната на Израел против Хамас на юг Град Рафа в Газа, ход, на който Съединени американски щати се опълчват по филантропични аргументи.

Американски чиновник удостовери, че чиновниците ще се срещнат посредством предпазена видеоконференция в понеделник, седмица откакто плануваните персонални диалози бяха анулирани от израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, когато Съединени американски щати не постановиха несъгласие на резолюция на Организация на обединените нации, която призоваваше за неотложно преустановяване на огъня в Газа. Служителят, който приказва при изискване за анонимност, с цел да разиска въпроса, сподели, че Съединени американски щати чакат, че „ експертни екипи “ ще проследят диалозите персонално.

Президентът Джо Байдън и неговата администрация обществено и частно призоваваха Израел месеци наред да се въздържа от широкомащабно навлизане в Рафа — където се счита, че повече от 1,3 милиона цивилни са избягали от други елементи на Газа — без надежде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР