ВАШИНГТОН (AP) — Американски агенти наскоро конфискуваха повече от 1,4

...
ВАШИНГТОН (AP) — Американски агенти наскоро конфискуваха повече от 1,4
Коментари Харесай

Американски служители блокират Elf Bar-maker да внесе 1,4 милиона незаконни електронни цигари

ВАШИНГТОН (AP) — Американски сътрудници неотдавна конфискуваха повече от 1,4 милиона противозаконни електронни цигари от китайския производител зад Elf Bar, линия от плодови питиета вейпове за еднократна приложимост, които се трансфораха в най-популярната марка измежду американските младежи, споделиха публични лица в четвъртък. Lost Mary, Funky Republic и EB Create, съгласно изказване на Администрацията по храните и медикаментите. Агенцията заяви за конфискацията с митническата и гранична работа на Съединени американски щати, която оказа помощ за провеждането на интервенцията.

Много от контейнерите са съзнателно неправилно етикетирани като играчки, обувки и други битови продукти, с цел да се избегнат митниците, споделиха организациите. Документите на FDA демонстрират, че регулаторите са прихванали пратката на 6 ноември от iMiracle Shenzhen, която създава Elf Bar и други електронни цигари за еднократна приложимост.

Това е първият път, когато управляващите оповестяват за сполучливо блокиране на компанията от вкарването на нейните парфюми в Съединени американски щати, къ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР