ВАШИНГТОН (AP) — Агенти на Сикрет сървис, защитаващи внучката на

...
ВАШИНГТОН (AP) — Агенти на Сикрет сървис, защитаващи внучката на
Коментари Харесай

Агентите на Сикрет сървис, защитаващи внучката на Байдън, откриха огън, когато 3-ма души се опитаха да проникнат в SUV

ВАШИНГТОН (AP) — Агенти на Сикрет сървис, защитаващи внучката на президента Джо Байдън, откриха огън, откакто трима души се пробваха да обхванат в немаркиран Сикрет сървис транспортно средство в столицата на нацията, сподели чиновник на правоприлагащите органи пред Асошиейтед прес.

Агентите, натоварени да пазят Наоми Байдън, били с нея в квартал Джорджтаун късно вечерта в неделя, когато видели тримата души да чупят прозорец на паркирания и безлюден джип, сподели служителят. Служителят не можа да разиска детайлности от следствието обществено и приказва с АП в понеделник при изискване за анонимност.

Един от сътрудниците е разкрил огън, само че никой не е бил обиден от стрелбата, сподели Тайната работа в изказване. Тримата души бяха видени да бягат в алена кола и Сикрет сървис сподели, че е изпратил районен бюлетин до столичната полиция, с цел да бъде нащрек за това.

Столичната полиция заяви в понеделник, че проверява случая пукотевица, както става с всички полицейски стрелби във Вашингтон. Агенцията сподели, че „ обстоятелствата и доказателствата по случая ще бъдат без значение прегледани от прокуратурата на Съединените щати. “

Вашингтон означи доста нарастване на броя на отвличанията и кражбите на коли тази година. Полицията е съобщила за повече от 750 обири на коли тази година и повече от 6000 сигнала за откраднати транспортни средства в региона. Американският представител Хенри Куелар от Тексас беше откраднат кола покрай Капитолия предишния месец от трима въоръжени нападатели, които откраднаха колата му, само че не го нараниха физически.

Насилствената престъпност във Вашингтон също се усили тази година, което е повече от 40% спрямо предходната година. През февруари представителят на Съединени американски щати Анджи Крейг от Минесота беше нападната в жилищната си постройка, като получи натъртвания, до момента в който избягваше съществени пострадвания.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР