ВАШИНГТОН (АП) — Адвокатите на Хънтър Байдън предположиха във вторник,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Адвокатите на Хънтър Байдън предположиха във вторник,
Коментари Харесай

Адвокатите на Хънтър Байдън казват, че обвиненията срещу информатор на ФБР разкриват пропуски в наказателното преследване

ВАШИНГТОН (АП) — Адвокатите на Хънтър Байдън допуснаха във вторник, че изказванията, направени от някогашен осведомител на ФБР, упрекнат във производство на скица за подкупи, включваща президентското семейство, може да са опетни делото против сина на президента.

Обвиненията за оръжие и налози против Хънтър Байдън са обособени от изказванията, направени от информатора Александър Смирнов, който е упрекнат в съставянето на скица за рушвет, включваща президента Джо Байдън, синът му и украинска енергийна компания.

Но юристите на Хънтър Байдън споделят, че бърборенето към информатора е асъдействало за пропадането на съглашението за признание на виновността, препоръчано на Хънтър Байдън предишното лято.

Заявлението идва в миг, когато Хънтър Байдън продължава обществената си атака по отношение на изказвания за професионалния му живот и използването на опиати, които са централни за следствията в Конгреса и следствието за импийчмънт, което се стреми да обвърже бизнес покупко-продажбите му с татко м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР