ВАШИНГТОН (AP) — Администрацията на Байдън тази седмица се очаква

...
ВАШИНГТОН (AP) — Администрацията на Байдън тази седмица се очаква
Коментари Харесай

Очаква се EPA да смекчи стандартите за автомобилни емисии през следващите няколко години, но да достигне стриктно ограничение до 2032 г.

ВАШИНГТОН (AP) — Администрацията на Байдън тази седмица се чака да разгласи нови стандарти за автомобилни излъчвания, които облекчават препоръчаните ограничавания за три години само че в последна сметка доближават същите строги стандарти, препоръчани от Агенцията за запазване на околната среда.

Промените идват, защото продажбите на електрически транспортни средства с нулеви излъчвания от ауспуха, нужни за реализиране на стандартите, започнаха да се забавят. Автомобилната промишленост цитира по-нисък растеж на продажбите, като се опълчи на желаните стандарти на EPA, показани предишния април като част от най-амбициозния проект за понижаване на затоплящите планетата излъчвания от пътнически транспортни средства.

EPA предложи това съгласно желанията като опция, промишлеността може да извърши лимитите, в случай че 67% от продажбите на нови транспортни средства са електрически до 2032 година

Но по време на интервала на обществен коментар по отношение на стандартите за 2027 година до 2032 година, автомобилната индуст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР