ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън обяви нови стандарти за

...
ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън обяви нови стандарти за
Коментари Харесай

EPA издава нови правила, насочени към намаляване на въглеродните емисии, стимулиране на електрическите превозни средства и хибридите

ВАШИНГТОН (АП) — Администрацията на Байдън разгласи нови стандарти за автомобилни излъчвания в сряда, които чиновниците нарекоха най-амбициозния проект в миналото за понижаване на затоплящите планетата излъчвания от пътнически транспортни средства.

Новите правила облекчават първичните ограничавания за ауспуха, препоръчани предходната година, само че в последна сметка се приближават до същите строги стандарти, избрани от Агенцията за запазване на околната среда.

Правилата идват като продажби на електрическите транспортни средства, които са нужни, с цел да дават отговор на стандартите, започнаха да се забавят. Автомобилната промишленост се базира на по-ниския растеж на продажбите, възразявайки против желаните стандарти на EPA, показани предишния април като част от нейния упорит проект за понижаване на затоплящите планетата излъчвания от пътническите транспортни средства.

EPA сподели, че според окончателното си предписание, промишлеността може да извърши лимитите, в случай че 56% от продажбите на нови транспортни средства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР