ВАШИНГТОН (АП) – Всеки път, когато Доналд Тръмп нарече колега

...
ВАШИНГТОН (АП) – Всеки път, когато Доналд Тръмп нарече колега
Коментари Харесай

С една-единствена дума – „любовник“ – Тръмп използва позната схема, за да променя следователите си

ВАШИНГТОН (АП) – Всеки път, когато Доналд Тръмп назова сътрудник на прокурор от Джорджия неин „ ухажор “, той се базира поразително прочут израз.

В края на краищата, Тръмп като президент неведнъж употребява същата дума, с цел да се подиграе с двама чиновници на ФБР, в това число сътрудник, който оказа помощ да управлява следствието за интервенция в изборите в Русия, след разкритията, че двамата са имали извънбрачна връзка и е разменял пейоративни текстови известия за него.

През годините на инспекция от страна на прокурорите, кулминирала в 91 закононарушения, Тръмп неведнъж се пробва да отклони вниманието от себе си, като направи персоналния живот на следователите узрял за насмешки и насмешки. Той подскочи на изказванията за афери и повдигна изказвания за пристрастия против сътрудници, прокурори и съдии. Той също по този начин бързо се възползва от от време на време съмнителното взимане на решения или понякога откровени нарушавания на протокола от чиновници, които го проверяват, като средство за опит за ди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР