ВАШИНГТОН (AP) – В часовете след нападението срещу Капитолия на

...
ВАШИНГТОН (AP) – В часовете след нападението срещу Капитолия на
Коментари Харесай

Отрицателите на изборите се доближават до основното течение на Републиканската партия, показва докладът, докато съюзниците на Тръмп изпълват Конгреса

ВАШИНГТОН (AP) – В часовете след нападението против Капитолия на Съединени американски щати на 6 януари 2021 година, тогавашният сенатор републиканец от Охайо, Роб Портман гласоподава да одобри успеха на президента Джо Байдън над победения някогашен президент Доналд Тръмп, макар подправените изказвания на Тръмп, че Байдън е спечелил единствено заради машинация.

Но защото Тръмп се насочва към реванша си с Байдън през 2024 година, Портман беше сменен от сенатор Дж. Д. Ванс, евентуален избор за вицепрезидент, който повтори подправените изказвания на Тръмп за машинация и сподели, че ще одобри резултатите тази есен единствено „ в случай че изборите са свободни и почтени “.

Сенаторът от Южна Каролина Тим Скот и сенаторът от Флорида Марко Рубио, други вероятни избраници за вицепрезидент, също отхвърлиха да възразят против успеха на Байдън над Тръмп, само че бяха по-малко ангажирани тази година. Рубио сподели неотдавна, че в случай че „ нещата не са наред “ с изборите през ноември, републиканците няма да останат и да одобряват резултата.

А новият представител на Кама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР