ВАШИНГТОН (АП) – Докато баща му стоеше в Розовата градина

...
ВАШИНГТОН (АП) – Докато баща му стоеше в Розовата градина
Коментари Харесай

Годините на лична скръб и публични грешки на Хънтър Байдън са в центъра на разследването за импийчмънт на Камарата на представителите

ВАШИНГТОН (АП) – Докато татко му стоеше в Розовата градина в Белия дом през есента на 2015 година и разгласи, че няма да се кандидатира за президент, Хънтър Байдън беше изправен пред личния си кръстопът.

Това беше надълбоко прочувствен и травматичен миг за Джо Байдън и сплотеното му семейство, които към момента се разтърсваха от гибелта на най-големия си наследник Бо през онази пролет, до момента в който Доналд Тръмп правеше непредвиденото си нахлуване в президентската политика на Съединени американски щати.

Решавайки да се откаже от кандидатстването в Белия дом, тогавашният вицепрезидент Байдън се приготвяше да навлезе в персоналния живот за първи път в дългата си политическа кариера, като евентуално преподаваше или започва политически център. Хънтър, който неотдавна се съгласи на доходоносна позиция в борда на украинската енергийна компания Burisma, работеше, с цел да остане изтрезнял, да поправи брака си и да се възвърне от опустошителната тъга.

„ Колкото и извънредно да се усещам, имам възприятието за същинска цел “, сподели то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР