Вашингтон , 4 юни 2023 г. Кандидатът за президент на

...
Вашингтон , 4 юни 2023 г. Кандидатът за президент на
Коментари Харесай

Кандидат за президент на САЩ призовава за единство с Русия

Вашингтон, 4 юни 2023 година Кандидатът за президент на Съединените щати Ники Хейли прикани за съюз с Русия на фона на възходящата опасност от страна на Китайската национална република. По-късно от предизборния й щаб дефинираха това изказване като неточност.

„ Виждате, че Саудитска Арабия подписва покупко-продажби с Китай и това не е добре за нас. Нуждаем се от тях да бъдат с нас и по тази причина би трябвало да се обединим с други - Русия, Австралия, Япония, Израел ”, цитира думите й Асошиейтед прес.

От предизборния щаб на Ники Хейли нарекоха тази обстановка смешна, като подчертаха, че тя е един от най-ревностните съперници на Русия. „ Никой не е работил по-твърдо от нея във връзка с Русия “, добави нейният прессекретар Кен Фарнасо.

Бившият представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Хейли разгласи кандидатурата си за президентските избори през 2024 година през февруари. За правото да стане кандидат-президент тя ще би трябвало да се състезава с съпартийците Рон ДеСантис и Доналд Тръмп.

Както заяви IA Regnum, в края на май губернаторът на Флорида Рон ДеСантис разгласи присъединяване си в президентските избори в Съединени американски щати. Кандидатът от Републиканската партия е подал всички нужни документи на 24 май.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР