ВАШИНГТОН — Законодателите ще възобновят дебата относно одобряването на помощта

...
ВАШИНГТОН — Законодателите ще възобновят дебата относно одобряването на помощта
Коментари Харесай

Крайно време за помощта за Израел и Украйна, тъй като законодателите се завръщат в Конгреса от ваканция

ВАШИНГТОН — Законодателите ще възобновят дебата по отношение на одобряването на помощта от Съединени американски щати за Израел и Украйна, когато Конгресът се завърне от ваканцията за Деня на благодарността тази седмица, с дълбоки неустановеност, подчертаваща пътя напред на фона на раздялите сред двете партии.

Наред със законопроекта за политиката в региона на защитата и повторното упълномощаване на Федералната авиационна администрация до края на годината, Конгресът би трябвало да се бори и с две- част от крайния период за финансиране на държавното управление, което може да се промъкне към него по-рано от предстоящото.

Съгласно формалния календар Камарата има единствено 12 оставащи законодателни дни тази година, през които висшите законодатели считат, че би трябвало прекъсне задръстването към задграничната помощ, с цел да усили оптимално възможностите й за прекосяване.

Целта се усложнява от голям брой фактори. Републиканците упорстват за приемане на по-строго гранично съблюдаване на Съединени американски щати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР