ВАШИНГТОН — Вицепрезидентът Камала Харис няма да каже в петък

...
ВАШИНГТОН — Вицепрезидентът Камала Харис няма да каже в петък
Коментари Харесай

Камала Харис няма да каже дали тя или Джо Байдън ще участват в президентските дебати

ВАШИНГТОН — Вицепрезидентът Камала Харис няма да каже в петък дали президентът Джо Байдън ще взе участие в общи изборни диспути против някогашния президент Доналд Тръмп и самата тя не би се заела с спор за вицепрезидент.

В изявление с основния сътрудник на NBC News в Белия дом, Питър Александър, Харис сподели, че не е говорила с президента за опцията той да дебатира Тръмп, само че сподели, че това би било изрично " разграничен екран ".

„ От една страна, имате Джо Байдън – някой, който е способен, който е кардинален, който е постигнал повече, в сравнение с доста президенти даже са се надявали... във връзка с инфраструктурата, климат, върху опазването на здравето “, сподели Харис. „ От другата страна на този разграничен екран имате някогашния президент, който популяризира диктаторите и сподели, че ще бъде деспот на първия ден. Някой, който сподели, че ще въоръжи Министерството на правораздаването против политическите си врагове. Някой, който сподели, че се гордее с обстоятелството, че е избрал трим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР