ВАШИНГТОН — Във вторник Върховният съд преценява дали замесените в

...
ВАШИНГТОН — Във вторник Върховният съд преценява дали замесените в
Коментари Харесай

Върховният съд претегля предизвикателството за възпрепятстване на бунтовника от 6 януари, което може да повлияе на делото на Тръмп

ВАШИНГТОН — Във вторник Върховният съд преценя дали забърканите в нападението на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати могат да бъдат упрекнати в възпрепятстване на публично произвеждане, случай, който може да има отношение към правосъдното гонене за интервенция в избори на някогашния президент Доналд Тръмп.

Съдиите изслушват тъжба, подадена от обвинения Джоузеф Фишер, някогашен служител на реда, който желае да отхвърли обвиняване, обвиняващо го в възпрепятстване на публично произвеждане, а точно удостоверяването от Конгреса на изборната победа на Джо Байдън, което беше нарушено от навалица поддръжници на Тръмп.

Съдът, който има 6-3 консервативно болшинство, в предишното е бил песимистичен към прокурорите, когато те настояват, че необятно ползват наказателни разпореждания.

Самият Тръмп е изправен пред обвинявания в нарушение на същия закон, както и в интрига за възпрепятстване на служебно произвеждане. Те са измежду четирите обвинявания, пред които е изправен в делото с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР