ВАШИНГТОН — Върховният съд в петък ще разгледа за първи

...
ВАШИНГТОН — Върховният съд в петък ще разгледа за първи
Коментари Харесай

Върховният съд претегля изслушването на дела на 6 януари, които биха могли да повлияят на наказателното преследване на Тръмп

ВАШИНГТОН — Върховният съд в петък ще прегледа за първи път дали да прегледа тъжби, подадени от хора, упрекнати в закононарушения, свързани с нападението на 6 януари 2021 година против Капитолия на Съединени американски щати в случаи, които биха могли да окажат огромно въздействие върху наказателното гонене на някогашния президент Доналд Тръмп.

Съдиите на постоянната си частна среща за обсъдят кои нови каузи да поемат, са планувани да прегледат три разнообразни тъжби, подадени от обвинените Джоузеф Фишер, Едуард Ланг и Гарет Милър.

Тримата мъже желаят да отхвърлят обвиняване, обвиняващо ги в възпрепятстване на публична процедура, а точно удостоверяването от Конгреса на изборната победа на президента Джо Байдън, което беше прекратено от навалица поддръжници на Тръмп.

Тръмп е упрекнат в същото закононарушение, както и други, в неговото дело за интервенция във федералните избори. В резултат на това дали съдът приема обжалванията или ги отхвърля, може да повлияе на неговия случай.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР