ВАШИНГТОН — Три години след като дясна тълпа нахлу в

...
ВАШИНГТОН — Три години след като дясна тълпа нахлу в
Коментари Харесай

2023 г. беше масивна година в сондата от 6 януари. 2024 г. ще бъде още по-голяма.

ВАШИНГТОН — Три години откакто дясна навалица нахлу в Капитолия на Съединени американски щати в опит да анулира президентските избори през 2020 година, федералното държавно управление обезпечи стотици присъди по обвинявания вариращи от нелегално пикетиране до бунтовна интрига.

Сега, в година, която се обрисува да бъде една от най-значимите в американската политика, прокурорите се приготвят за процеса против най-големия обвинен от 6 ян. от всички тях: някогашният президент Доналд Тръмп. В момента Тръмп би трябвало да бъде изправен пред съда незабавно през март по делото за интервенция в изборите, заведено от специфичния прокурор Джак Смит; той се е признал за почтен.

Третата година от разрастващото се следствие на офанзивата от 6 януари – най-голямото престъпно следствие в историята на Министерството на правораздаването – означи някои огромни достижения за федералните прокурори и ФБР защото стотици каузи си проправиха път през правосъдната система, даже когато стотици спомагателни бунтовници остава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР