ВАШИНГТОН — Сътрудникът на семейството на Байдън Ерик Шверин се

...
ВАШИНГТОН — Сътрудникът на семейството на Байдън Ерик Шверин се
Коментари Харесай

Финансовият човек на семейството на Байдън Ерик Шверин свидетелства по разследване за импийчмънт

ВАШИНГТОН — Сътрудникът на фамилията на Байдън Ерик Шверин се яви във вторник в офис постройка на Конгреса за показания по отношение на ролята му в задграничните покупко-продажби на първия наследник Хънтър Байдън и ролята му в ръководството на финансите на президента Байдън.

Рядко срещаният Шверин резервира изправено лице, когато дойде за изявлението си със следователи от Камарата, които преглеждат хипотетична корупция в първото семейство.

Джо Байдън е разменил имейли минимум 54 пъти със Шверин по време на вицепрезидентството си, съгласно предходни разкрития – до момента в който тогавашният втори наследник Хънтър Байдън е ухажвал бизнес от страни като Китай и Украйна.

Шверин беше президент на Rosemont Seneca Partners на Хънтър Байдън, която беше основана през 2009 година и служи като средство, посредством което Хънтър печелеше задгранични доходи.

Демократите в Камарата на представителите споделят, че Шверин е бил и финансов консултант на Джо Байдън през осемгодишното му вицепрезидентство, оправдавайки техните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР