ВАШИНГТОН — Само пет минути след среща с президента Джо

...
ВАШИНГТОН — Само пет минути след среща с президента Джо
Коментари Харесай

Недоволството от начина, по който Байдън се справя с войната между Хамас и Израел, беше демонстрирано на закрита среща в Белия дом

ВАШИНГТОН — Само пет минути след среща с президента Джо Байдън, палестинско-американски доктор, лекуван тежко ранените пациенти в Газа не устояха да останат, по тази причина той напусна.

доктор. Таер Ахмад, който е експерт по незабавна медицина, си спомня по какъв начин е станал прочувствен, когато приказва за многото палестинци, за които се е грижил, описвайки мащаба на смъртните случаи през шестте месеца от началото на войната.

„ Решението да напусне беше персонално “, сподели той пред NBC News в телефонно изявление, обяснявайки, че желае да покаже на Белия дом, че „ е значимо да признае болката и печал, в който беше моята общественост.

Ахмад акцентира, че желае „ да разреши на администрацията да се почувства по метода, по който се чувствахме ние през последните шест месеца и някак си да стане и да си тръгне от тях “.

Той беше един от единствено шестимата водачи на мюсюлманска американска общественост, които участваха на дребна среща във вторник с Байдън, вицепрезиде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР