ВАШИНГТОН — Републиканските председатели на две от комисиите в Камарата

...
ВАШИНГТОН — Републиканските председатели на две от комисиите в Камарата
Коментари Харесай

Председателите на Републиканската партия в Камарата на представителите заплашват да задържат Хънтър Байдън за неуважение към Конгреса

ВАШИНГТОН — Републиканските ръководители на две от комисиите в Камарата на представителите, водещи следствието за импийчмънт на президента Джо Байдън, заплашват да задържат сина на президента Хънтър Байдън за пренебрежение към Конгреса, в случай че не се яви за показания при закрити порти в Капитолия на 13 декември.

В писмо до юриста на Хънтър Байдън в сряда, ръководителят на надзора Джеймс Комър, R- Ky., и правосъдният ръководител Джим Джордан, R-Ohio, споделиха, че са издали призовки на сина на президента за показания на 13 декември. Те още веднъж отхвърлиха предлагането на Хънтър Байдън вместо това обществено да свидетелства.

" Противно на изказванията във вашето писмо, господин Байдън не може да направи „ избор " ; призовките го принуждават да се яви за показания на 13 декември. Ако господин Байдън не се яви за депозирането си на 13 декември 2023 година, комисиите ще стартират процедура за пренебрежение към Конгреса “, пишат те в писмо до юриста на Байдън, Абе Лоуел.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР