ВАШИНГТОН — Приетият от Камарата законопроект, който потенциално може да

...
ВАШИНГТОН — Приетият от Камарата законопроект, който потенциално може да
Коментари Харесай

Може да минат месеци, преди Сенатът да приеме законопроект за TikTok, въпреки предупрежденията за Китай

ВАШИНГТОН — Приетият от Камарата законопроект, който евентуално може да забрани TikTok в Съединени американски щати, няма да бъде признат от Сенат когато и да е. Всъщност може да отнеме месеци, преди каквото и да е законодателство, обвързвано с TikTok, да излезе на пода в следената от демократите камара.

Сенаторите излязоха от конфиденциален брифинг в TikTok в сряда, като споделиха, че са мощно загрижени, че известно приложение за обществени медии - благосъстоятелност на основаната в Китай компания майка ByteDance - съставлява сериозна опасност за националната сигурност на Съединени американски щати и техните жители. Но основни сенатори наподобява не бързат да одобряват признатия от Камарата на представителите законопроект за TikTok и работят върху лично законодателство за контролиране на приложението.

Председател на Сената по търговията Мария Кантуел, D-Wash., която провежда брифинга в сряда дружно с ръководителя на разузнаването Марк Уорнър, D-Va., сподели след срещата при закрити врата, че може да иск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР