ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън в понеделник ще осъди обвинението

...
ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън в понеделник ще осъди обвинението
Коментари Харесай

Байдън ще осъди усилията за импийчмънт на Майоркас като „неоснователни“ и „противоконституционни“

ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън в понеделник ще осъди обвиняването за импийчмънт на министъра на вътрешните работи Алехандро Майоркас като „ невиждана и противоконституционна “ политическа офанзива което издава същинското предизвикателство за обезпечаване на южната граница на Съединени американски щати, съгласно изказване за политиката на администрацията, споделено първо с NBC News.

Изявлението на Байдън ще бъде най-категоричното му наказание на следената от републиканците Камара на представителите подтик за импийчмънт на Mayorkas на пода. Това идва преди съвещание на комисията по разпоредбите на вътрешните работи в понеделник следобяд, което може да бъде идната процедурна стъпка преди гласуването в залата.

„ От времето му в Министерството на правораздаването като прокурор на Съединени американски щати до неговия работа като заместник-секретар и в този момент министър на вътрешната сигурност, той правилно е защитавал върховенството на закона и е показал бездънен ангажимент към полезностите, които прав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР