ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън похвали в петък речта, произнесена

...
ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън похвали в петък речта, произнесена
Коментари Харесай

Байдън за критиките на Шумър към Нетаняху: „Той направи добра реч“

ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън похвали в петък речта, произнесена от водача на болшинството в Сената Чък Шумър, D-N.Y., ден по-рано в който той сподели, че израелският министър председател Бенямин Нетаняху е „ изгубил пътя си “ и прикани за нови избори в Израел.

„ Той направи добра тирада и мисля, че изрази сериозна угриженост, споделено освен от него, само че и от доста американци ", сподели Байдън пред кореспонденти в Овалния кабинет, когато го попитаха какво мисли за забележките на Шумър.

Байдън, който сподели, че Шумър се е свързал с неговия личен състав преди да направи тирада в четвъртък, сподели, че няма да прецизира повече мненията.

Речта на Шумър, най-високопоставеният еврейски чиновник в Съединени американски щати в миналото, беше най-значимата рецензия от страна на водач на Съединени американски щати против Израел, откогато войната му с Хамас стартира след 7 октомври.

„ Пет месеца в този спор е ясно, че израелците би трябвало да създадат равносметка на обстановката и да попитат, би трябвало ли да проме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР