ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън каза, че иска федералното правителство

...
ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън каза, че иска федералното правителство
Коментари Харесай

Байдън казва, че иска федералното правителство да плати за възстановяването на Балтиморския мост след катастрофата с товарен кораб

ВАШИНГТОН — Президентът Джо Байдън сподели, че желае федералното държавно управление да заплати за реконструкцията на Балтиморския мост, който се срути рано Вторник сутринта, откакто огромен товарен транспортен съд се вряза право в един от подпорните стълбове на моста.

" Ще работим с нашите сътрудници в Конгреса, с цел да сме сигурни, че щатът получава нужната поддръжка. Моето желание е федералното държавно управление да заплати цялата цена на реконструкцията на този мост и чакам Конгресът да поддържа моите старания “, сподели Байдън в къси бележки от Белия дом, преди да замине за Северна Каролина.

Байдън сподели, че ще отнеме „ известно време “ за възобновяване на моста Франсис Скот Кий, който пресича река Патапско, само че сподели, че е споделил на губернатора на Мериленд Уес Мур, демократ, че управлява федералното държавно управление да „ реалокира небето и земята “, с цел да отвори още веднъж пристанището и да възвърне моста „ допустимо най-скоро “.

Президентът сподели, че също възнамерява да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР