Вашингтон — Президентът Байдън ще се срещне с висшите лидери

...
Вашингтон — Президентът Байдън ще се срещне с висшите лидери
Коментари Харесай

Байдън и лидерите на Конгреса ще се срещнат с наближаването на крайния срок за спиране на работата на правителството

Вашингтон — Президентът Байдън ще се срещне с висшите водачи на Конгреса във вторник сутринта, защото законодателите разполагат единствено с няколко дни, с цел да предотвратят отчасти затваряне на държавното управление.

Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, водачът на малцинството в Сената Мич Макконъл, ръководителят на Камарата на представителите Майк Джонсън и водачът на малцинството в Камарата на представителите Хаким Джефрис са подготвени да се срещнат с президента и вицепрезидента в Овалния кабинет, с цел да обсъдят напъните за опазване на държавното управление е отворено след 1 март. Но консенсусът по отношение на това по какъв начин да се действа изглеждаше неосъществим преди срещата.

„ Въпреки че постигнахме добър прогрес на редица фронтове, за жалост нашите сътрудници републиканци от Камарата на представителите към момента се борят да схванат себе си “, сподели Шумър в Сената в понеделник. „ Има доста неустановеност по отношение на това по какъв начин Камарата ще продължи през идващите дни. “

законопроект за в допълнение тънък...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР