Вашингтон — Президентът Байдън публикува в понеделник предложение за бюджет,

...
Вашингтон — Президентът Байдън публикува в понеделник предложение за бюджет,
Коментари Харесай

Байдън публикува предложение за бюджет за 2025 г., излагайки визия за втория мандат

Вашингтон — Президентът Байдън разгласява в понеделник предложение за бюджет, целящо да притегли вниманието на гласоподавателите: то ще предложи данъчни облекчения за фамилиите, по-ниски разноски за опазване на здравето, по-малки дефицити и по-високи налози за богатите и корпорациите.

Малко евентуално е да бъде признато от Камарата на представителите и Сената, с цел да стане закон, предлагането за фискалната 2025 година е проект за изборна година за това какво може да има бъдещето, в случай че господин Байдън и задоволително от неговите сътрудници демократи завоюва през ноември. Президентът и неговите помощници прегледаха елементи от бюджета му, влизащи в обръщението за положението на Съюза предходната седмица, и предоставиха дребния шрифт в понеделник.

Ако бюджетът на Байдън стане закон, дефицитите може да бъдат понижени над 3 трилиона $ десетилетие. Това ще увеличи данъчните доходи с общо $4,9 трилиона през този интервал и ще употребява почти $1,9 трилиона за финансиране на разнообразни стратегии, като остан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР