ВАШИНГТОН — Президентът Байдън нападна Доналд Тръмп във вторник за

...
ВАШИНГТОН — Президентът Байдън нападна Доналд Тръмп във вторник за
Коментари Харесай

Байдън разкритикува коментарите на Тръмп за това, че не защитава съюзниците от НАТО от Русия, като „опасни“, „неамерикански“

ВАШИНГТОН — Президентът Байдън атакува Доналд Тръмп във вторник за това, което назова „ рисков “ и „ неамерикански “ на Тръмп мнения за това, че не пази съдружниците от НАТО от Русия, в случай че те не отделят задоволително от бюджетите си за военни разноски.

81-годишният Байдън, който изостава в социологическите изследвания против Тръмп преди упования реванш през ноември, стартира офанзивата, до момента в който сподели на републиканците в Камарата на представителите, че би трябвало да избират сред „ Америка или Тръмп “ часове откакто Сенатът одобри 95,3 милиарда $ задгранични законопроект за помощ, който включваше 60 милиарда $ за съдружника Украйна отвън НАТО.

„ Бившият президент изпрати рисков и шокиращо, почтено казано, неамерикански сигнал към света “, сподели Байдън за Тръмп в квалифицирано изказване, което прочете в Белия дом.

„ Само преди няколко дни Тръмп насочи покана към [руския президент Владимир] Путин да нахлуе в някои от нашите съдружници – съдружници от НАТО “, сподели Байдън.

„ Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР