Вашингтон — Президентът Байдън каза в понеделник, че сделката между

...
Вашингтон — Президентът Байдън каза в понеделник, че сделката между
Коментари Харесай

Байдън казва, че се надява на прекратяване на огъня между Израел и Хамас до следващия понеделник

Вашингтон — Президентът Байдън сподели в понеделник, че договорката сред Израел и Хамас за преустановяване на огъня в Газа е близо.

„ Моят консултант по националната сигурност ми сподели, че сме близо, близо сме, към момента не е готово. И се надявам, че до идващия понеделник ще имаме преустановяване на огъня “, господин. Байдън сподели пред кореспонденти по време на спирка в Ню Йорк.

господин Байдън сподели по-рано този месец, че Съединени американски щати работят за договаряне на договорка за заложници сред Израел и Хамас, която ще спре боевете в Газа за най-малко шест седмици. Той сподели, че договорката ще „ донесе неотложен и нескончаем интервал на мира в Газа за минимум шест седмици, след което можем да отделим време, с цел да изградим нещо по-трайно “.

военни интервенции в Газа " от горната страна ".

В началото на февруари, до момента в който Израел се приготвяше за сухопътна интервенция в Рафа, град покрай границата с Египет, където се счита, че повече от един милион разселени палестинци са намерили леговище, откакто са избягали от боевете другаде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР