Вашингтон — Президентът Байдън е готов да направи забележки във

...
Вашингтон — Президентът Байдън е готов да направи забележки във
Коментари Харесай

Президентът Байдън ще произнесе забележки относно смъртоносната атака на Хамас срещу Израел

Вашингтон — Президентът Байдън е подготвен да направи забележки във вторник по отношение на кървавите, невиждани офанзиви на бойната формация Хамас против Израел, осъществени през уикенда.

< p> Забележките на президента идват, откакто палестинската формация стартира изненадващо нахлуване против Израел рано в събота сутринта, което от този момент оповестиха на израелските отбранителни сили, че е оставило минимум 900 убити и почти 2700 ранени. Израелските управляващи споделиха, че повече от 100 души са държани в плен от Хамас, която от дълго време е избрана като терористична организация от Съединените щати.

Броят на починалите в ръководената от Хамас Газа е минимум 765, съгласно палестинците Министерството на здравеопазването, макар че се чака да нарасне, защото Израел продължава да нанася въздушни удари над линията Газа.

подреди на ударна група на самолетоносачи да се реалокира в Източното Средиземноморие, с цел да ускори районните старания за въздържане.

Говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби сподели пред кореспонденти в понеделник, че първият транш от помощта за сигурност е на път за Израел.

„ Напълно чакаме, че ще има спомагателни претенции за сигурност системи от Израел, защото те не престават да уголемяват боеприпасите в тази борба, и ние ще останем в крачка с тях, като се уверим, че задоволяваме техните потребности допустимо най-добре и допустимо най-бързо, " сподели той.

Как да гледате забележките на президента Байдън

Какво: Президентът Байдън прави забележки по отношение на смъртоносните офанзиви против Израел Кога: вторник, 10 октомври Час: 13:00 ч. ETLocation: Белият дом Онлайн поток: На живо по CBS News в плейъра нагоре или на вашето мобилно или стрийминг устройство
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР