ВАШИНГТОН — През последните дни бившият президент Доналд Тръмп и

...
ВАШИНГТОН — През последните дни бившият президент Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Реалността на „заложниците“ на Тръмп и Стефаник от 6 януари

ВАШИНГТОН — През последните дни някогашният президент Доналд Тръмп и един от неговите най-важни съдружници, конгресменът Елиз Стефаник, загатнаха федералния нарушител обвинени, арестувани по отношение на нападението на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати като „ заложници “, съпоставяне, приравняващо американската правосъдна система с терористични и въоръжени организации.

Някои родственици на заложници, взети по време на 7 октомври Атаката на Хамас против Израел сподели на NBC News, че са афектирани от сравнението.

Реалността е, че множеството от хипотетичните бунтовници, изключително тези, упрекнати в закононарушения като фукане през Капитолия, са е освободен в очакване на делото. Преобладаващото болшинство от лишените от независимост са се признали за отговорни за закононарушения или са били приети за отговорни от правосъдни заседатели. На други беше разпоредено задържане в предварителния развой, тъй като съставляват опасност за обществото, нарушиха предварителните условия или се смятат за ри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР