ВАШИНГТОН — Представители на администрацията на Байдън са загрижени, че

...
ВАШИНГТОН — Представители на администрацията на Байдън са загрижени, че
Коментари Харесай

Представители на Байдън се притесняват, че Иран може да планира да удари цели в Израел като отплата за убийството на генерал

ВАШИНГТОН — Представители на администрацията на Байдън са загрижени, че Иран може да възнамерява да удари цели в Израел като възмездие за израелските въздушни удари в Сирия тази седмица, която умъртви няколко високопоставени ирански чиновници, съгласно двама американски чиновници.

Длъжностните лица споделиха, че всяко възмездие в Израел се чака да се концентрира върху военни или разследващи цели, а не върху цивилни. Те също по този начин споделиха, че администрацията е почнала да обмисля разновидности за това по какъв начин да отговори на разнообразни вероятни ответни дейности от страна на Иран.

Иран заплаши да отмъсти, заявявайки, че унищожената постройка е постройка на консулство и затова е нахлуване против самия Иран.

В петък върховен асистент до иранския президент Ебрахим Раиси сподели, че Техеран е изпратил известие, предупреждаващо Съединени американски щати да не се намесват в борбата сред Израел и Иран. „ В документално известие Ислямска република Иран предизвестява управлението на Съединени американски щати да н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР