ВАШИНГТОН — Председателят на комисията по разузнаване в Камарата на

...
ВАШИНГТОН — Председателят на комисията по разузнаване в Камарата на
Коментари Харесай

Председателят на Интел в Камарата на представителите предупреждава за „сериозна заплаха за националната сигурност“ преди планирания брифинг в Белия дом

ВАШИНГТОН — Председателят на комисията по разузнаване в Камарата на представителите Майк Търнър, R-Охайо, разгласява извънредно изказване в сряда, предупреждавайки за „ сериозна опасност за националната сигурност ", без да даде спомагателни детайлности, изпреварвайки това, което Белият дом сподели, че е плануван брифинг за водачите на Конгреса.

" Днес непрекъснатата комисия по разузнаването на Камарата на представителите даде достъп до цялата информация на членовете на Конгреса по отношение на сериозна опасност за националната сигурност “, написа Търнър в изказването.

Търнър сподели, че желае президентът Джо Байдън „ разсекрети цялата информация, обвързвана с тази опасност, тъй че Конгресът, администрацията и нашите съдружници могат намерено да обсъдят дейностите, нужни за отговор на тази опасност. "

Изявлението не предлага никакви спомагателни детайлности, в това число естеството на опасността. В сряда следобяд членовете на Камарата започнаха да вл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР