ВАШИНГТОН — Позовавайки се на потенциални рискове за националната сигурност,

...
ВАШИНГТОН — Позовавайки се на потенциални рискове за националната сигурност,
Коментари Харесай

Администрацията на Байдън ще разследва рисковете за националната сигурност, породени от произведените в Китай „умни автомобили“

ВАШИНГТОН — Позовавайки се на евентуални опасности за националната сигурност, администрацията на Байдън споделя, че ще проверява създадените в Китай „ умни коли “, които могат събират поверителна информация за американците, които ги карат.

Проучването може да докара до нови разпореждания, ориентирани към предотвратяване на Китай да употребява комплицирана технология в електрически коли и други по този начин наречени свързани транспортни средства за следене на водачите и техните персонални информация. Длъжностни лица са загрижени, че функционалности като технология за подкрепяне на лидера могат да се употребяват за дейно шпиониране на американците.

Въпреки че действието стопира до възбрана на китайския импорт, президентът Джо Байдън каза, че подхваща невиждани стъпки за отбрана на данните на американците.

„ Китай е решен да господства в бъдещето на автомобилния пазар, в това число посредством потребление на нечестни практики “, сподели Байдън в изказване в четвъртъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР